Bij Arxplore werken we ook graag samen met andere aanbieders in Groningen, Friesland en Drenthe die psychomotorische therapie, adventure therapie of ervaringsleer interventies willen inzetten in hun zorg- of ondersteuningsaanbod. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. De volgende instellingen en bedrijven maken gebruik van de diensten van Arxplore:

Jeugd en (jong)volwassenen:

- Praktijk de Ezelsbrug:

Binnen praktijk de Ezelsbrug in Zeerijp wordt onder andere beschermd onderwijs en zorg en onderwijs aangeboden voor kinderen uit de provincie Groningen. Deze kinderen variëren in de leeftijd tussen de 6 en 18 jaar en zijn uitgevallen binnen het reguliere onderwijs. Binnen het zorgaanbod van de Ezelsbrug verzorgt Arxplore, PMT, en begeleiding door bewegingsagogische activiteiten en ervaringsleren.  

- WijEen, groepsdynamica en coaching: 

WijEen is gevestigd in Haren (Gr) hier richt men zich zowel op de leerkracht als de klas om een ondersteuningstraject te bieden binnen de groepsdynamiek in de klas. Hierbij verzorgt Arxplore samen met WijEen interventies doormiddel van ervaringsleren door buitenactiviteiten. Deze interventie dient als een snelkookpan, waarbij verschillende rollen in de klas zichtbaar worden. 

-Back to basic, jeugdzorg:

Hier werkt Cor als procescoach en outdoorcoach binnen gezins- en jongerentrajecten. Hierbij wordt ervaringsleren  ingezet als middel in jeugdzorgprogramma's.

Volwassenen:

 LandstraCoaching:

Deze praktijk van Hilde Landstra richt zich op stress, burn-out en loopbaan coaching. 

-Afhangen.com, coaching voor Hoog-Risico beroepen:

Via dit platform werken coaches, begeleiders en therapeuten met zelf een achtergrond bij defensie, politie, brandweer of hulpverlening samen om (oud) collega's te ondersteunen in hun proces binnen en buiten defensie. Maar ook voor professionele ondersteuning bij diverse problematiek zoals PTSS, stress-klachten, depressie, agressie etc.Je kan hiervoor rechtstreeks contact met Arxplore op nemen. Ik werk voornamelijk in Groningen, Friesland en Drenthe