Over Arxplore

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Over Arxplore

Outdoor management

Arxplore is een initiatief van twee buitensportvrienden die beiden veel ervaring hebben binnen de diverse buitensport facetten zoals klimmen, wildwater en hike en survival. Jorg en Cor hebben elkaar leren kennen gedurende de opleiding Outdoor Management. Met name op het gebied van hike en survival ligt onze gezamenlijke passie. In 2013 hebben wij beiden de specialisatie hike en survival afgerond binnen de Hogere buitensport opleiding en zijn één van de weinigen die op HBO-niveau in het bezit zijn van het buitensportdiploma “International Senior Outdoor Instructor”.

Leef Outdoor

Tijdens deze opleiding is vanuit een gezamenlijk initiatief Leef Outdoor opgestart, dat vanaf 2013 door Cor als een zelfstandig bedrijf is voortgezet. Jorg heeft na zijn opleiding drie jaar als vestigingsmanager gewerkt bij de buitensportlocatie Omni Mobilae.

Start Arxplore

Nog steeds sparren, organiseren en ondersteunen wij elkaar binnen de mooie wereld van buitensport. En zoals in 2010 bedacht en gedroomd is het in 2014 dan daadwerkelijk een feit, samenwerken vanuit onze passie. Dit doen wij vanuit Arxplore, dat een samenvoeging is van Arx, de top van een berg en Explore, een ontdekkingsreis.

Arxplore is voor ons een gezamenlijk platform waarbinnen wij de komende jaren diverse activiteiten en programma’s zullen ontwikkelen, waarbij in alles één zaak centraal staat.

“Buitensport is meer dan alleen buitenspelen, het is een middel om te werken aan persoonlijke ontwikkeling”[/vc_column_text][dt_gap height=”15″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][dt_team type=”masonry” columns=”2″ number=”12″ orderby=”date” order=”desc”][/vc_column][/vc_row]